Er trappstädare i Vallentuna

Trappstädning

Företagets ledord är noggrant och effektivt. Det betyder att städningen inte tar längre tid än nödvändigt samtidigt som resultatet alltid är utmärkt. Det ger dig som kund en kostnadseffektiv tjänst och vi får fler nöjda kunder.

Trappstädning i Vallentuna är en av de tjänster vi erbjuder, men det går även att anlita oss för helhetslösningar för hela eller delar av fastigheter. Oavsett vilken städning ni är intresserade av att anlita oss för tar vi fram en kostnadsfri offert.

I de fall det gäller mer omfattande tjänster eller löpande avtal kommer vi att åka ut och bedöma fastigheten för att kunna erbjuda rätt omfattning och pris.

Förutom trappstädning tllhandahåller vi tjänster som kontorsstädning, golvvård, fönsterputsning och en hel del annat.

Välkommen med en förfrågan idag!

Värdefullt med ett rent trapphus

Trapphuset är besökarens första intryck och när det är rent och fräscht ökar trivseln bland de boende. Därför är det både smart och lönsamt att ha bra ordning på trappstädningen – det är ett enkelt sätt att se till att alla får ett gott intryck av fastigheten. 

Vi har i mer än tio års tid städat trappor åt både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Vallentuna och andra delar av Stockholmsområdet, vilket innebär att våra medarbetare gör rent snabbt och med utmörkt resultat. Det innebär besparingar för dig som kund, eftersom vi städar effektivt och att du alltid kan lita på att resultatet blir bra.

Noggrant och effektivt

Allt vårt arbete utförs i enlighet med företagets ledord noggrannhet och effektivitet. God kommunikation med kunden är A och O för att etablera ett långsiktigt samarbete. Att trappstädningen alltid utförs noggrant och utan att slösa med tiden är självklarheter ör oss.

Kostnadsfria offerter 

Om du är ny kund hos oss och är intresserad av att anlita oss för trappstädning är första steget att vi besöker ert trapphus för att bedöma tidsåtgången och arbetets omfattning. När vi vet mer lämnar vi en offert på städning i den omfattning som önskas. Vi erbjuder inte bara städning i Vallentuna, utan även i ett flertal andra kommuner. Kontakta oss om du vill veta mer. 

Effektiv städning med miljövänliga produkter 

Vi är alltid noga med att använda rengöringsmedel och utrustning som har minsta möjliga påverkan på miljön.